Selecteer een pagina

Wat een puin container voor je volgende renovatie kan betekenen

Als je op het punt staat om aan een renovatie of verbouwing te beginnen, zal je waarschijnlijk veel puin produceren. Puin kan van alles zijn, van spijkers en schroeven tot gipsplaten en pleisterwerk. Het opruimen van deze rommel kan moeilijk en tijdrovend zijn. Dat is waar een puin container van pas komt! Een puin container is een grote container die voor een korte periode gehuurd kan worden. Het is perfect voor het opslaan van al het puin van je verbouwing of grote klus totdat het op de juiste manier kan worden afgevoerd. Als je geïnteresseerd bent in het huren van een puin container, lees dan verder voor meer informatie!
Wat mag er in een puin container
Als je op zoek bent naar een puin container, weet je waarschijnlijk al dat dit over bouwafval gaat. Wat volgens de wet allemaal in een puin container mag, leggen we hier eerst nog even uit. Puin is namelijk een verzamelnaam voor verschillende soorten bouwafval. In een puin container mogen keramische producten zoals wasbakken, tegels, gewapend beton en harde steensoorten zoals klinkers en dakpannen. Afhankelijk van de werkzaamheden die je doet, is het soms niet te voorkomen dat er ook zand of grond in je puin container terecht komt. Dit mag echter niet meer dan vijf procent van al het puin zijn dat in de container zit.
Een keuzehulp voor een puin container
Naast een puin container, zijn er verschillende andere soorten containers die je kunt huren als je een groot project hebt gepland. Daarnaast is een puin container, samen met andere soorten containers, verkrijgbaar in verschillende formaten. De formaten voor een puin container worden weergegeven door de inhoud te weergeven in kubieke meters. De verschillende formaten voor de containers zijn drie kubieke meter, vier kubieke meter, zes kubieke meter en tien kubieke meter. Ook zijn grote opties beschikbaar, waaronder soms ook containers van tot wel 40 kubieke meter. Welke puin container het beste voor jou is, kun je online handig laten berekenen met een online keuzehulp.
Een puin container huren
Nadat je de online keuzehulp hebt ingevuld om de juiste puin container te kunnen kiezen, krijg je via de mail een factuur toegestuurd. Zo heb je alvast een goed overzicht van hoeveel je kwijt gaat zijn. Het grote voordeel van online een puin container huren, is dat de container bij je thuis geplaatst en leeg weer opgehaald wordt. Dit kan je aardig wat tripjes naar de stort schelen. Zo hoef jij je met een puin container nergens anders zorgen over te maken dan het klussen zelf!