Selecteer een pagina

Bedrijfsafval inzamelen: welke soorten afvalcontainers zijn er?

Ben je actief in een MKB bedrijf, dan is het belangrijk dat je bedrijfsafval op een efficiënte manier kan scheiden. Dit kan je bijvoorbeeld doen met de perscontainer via Afvalperscontainer.nl. Er zijn verschillende praktische oplossingen waar je voor kan gaan. Het is fijn om dit op een goede manier aan te pakken. De volgende zaken kunnen je daar dan bij helpen.

Kiezen voor een rolcontainer

Een perscontainer huren kan op vele manieren. Je kan ook voor andere soorten kiezen, Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag met rolcontainers. Die zijn er in allerlei verschillende vormen. Daardoor kan je zorgen dat verschillende afvalstromen goed apart worden ingezameld. Dan heb je wel de container met de juiste eigenschappen nodig. Dat de containers op wielen staan maakt ze gemakkelijk te verplaatsen. Dit helpt je om het makkelijk te maken voor alle partijen binnen het bedrijf.

Andere soorten containers

Je kan natuurlijk ook voor andere soorten dan de rolcontainers kiezen. Sommige soorten zijn nu eenmaal beter geschikt voor bepaalde vormen van afval. Denk dan aan specifieke soorten zoals swill, frituurvet of gevaarlijk afval. Dat kan je beter in een vat inzamelen om het goed af te voeren. Wanneer je veel zakelijk afval hebt, dan is de perscontainer juist aantrekkelijk. Je perst het dan samen zodat je veel meer kan weggooien zonder dat je meer volume nodig hebt. Dit is natuurlijk vooral praktisch, want de ruimte die je hebt als ondernemer is al beperkt. Dit zijn dus ook aantrekkelijker opties om voor te gaan.

Gemakkelijk de container verzorgen

Het is fijn wanneer je precies weet wat je wilt weggooien. Dan kan je daar gemakkelijk ook direct de juiste afvalcontainer bij vinden. Wat je dan ook weer helpt om meer kennis over de kosten op te doen. Het is wel heel fijn dat je weet waar je aan toe bent. Bovendien kan je ook wel heel lekker gemakkelijk alles uitzoeken. De specialist is de persoon om je daarmee te helpen. Dat is wel heel fijn, want zo weet je zeker dat alles altijd goed verzorgd is. Dat is altijd van grote waarde te noemen.